Socialsygeplejen

Socialsygeplejen er et sundhedstilbud til dig, som har problemer med dit fysiske eller psykiske helbred. Det kan være misbrug af alkohol eller stoffer, angst, isolation og en følelse af magtesløshed i forhold til disse problemer.

Det er vigtigt at blive behandlet, hvis man har en sygdom – det hjælper vi dig med!

Vi kan tilbyde samtaler og sundhedstjek og sammen med dig finde ud af, om du har brug for behandling. Vi hjælper med kontakten til din egen læge eller de rette myndigheder, herunder kommunale tilbud som kan støtte dig.

Du kan komme i kontakt med os på de telefonnumre, der står nederst på siden. Der er også mulighed for at komme ned på Den Blå Oase, Sønderport 49, 6200 Aabenraa torsdage i ulige uger kl. 9:00 – 11:00 hvor du kan hilse på os og få en snak.

Støtten er opsøgende, så vi kan aftale at mødes i dit hjem eller et andet sted, hvor du føler dig tryg – det er helt op til dig.

For at kunne give dig den bedste behandling er det vigtigt, at vi har dit samtykke til at vi må videregive relevante oplysninger til f.eks. din egen læge eller andre – dette vil du få en vejledning i.

Har du brug for mere information eller gerne vil have at vi besøger dig, kan vi kontaktes på nedenstående mobil eller e-mail:

Lene Munk Kondrup, tlf. 3050 9892 / mail: lmko@aabenraa.dk

Kira Samsted Boisen, tlf. 2139 6061 / mail: ksam@aabenraa.dk

Hvis du er pårørende eller nabo og er bekymret for et sårbart menneske, kan du også kontakte Socialsygeplejen. Kommunen er underlagt tavshedspligt, så du kan derfor ikke forvente at modtage en tilbagemelding om, hvilke tiltag der eventuelt iværksættes.

 

Socialsygeplejens klinik hos den Blå Oase:

Socialsygeplejens klinik på Blå Oase er et åbent tilbud, som ikke kræver visitation.

Her kan du som borger henvende dig anonymt for rådgivning og vejledning omkring dit fysiske og psykiske helbred.

Hvis du ønsker, at Socialsygeplejen efterfølgende skal hjælpe dig videre til behandling, vil det kræve, at du giver kommunen samtykke til at videregive relevante oplysninger om dig.

Åbningstider:
Torsdage i ulige uger: kl. 9:00 - 11:00.

Hvad kan du få hjælp til af Socialsygeplejen?

  • Du kan få råd og vejledning om dit fysiske og psykiske helbred.
  • Kontakt til egen læge, behandlende sygehus, kommunens sagsbehandlere mfl.
  • Hjælp til at genoptage eller vedligeholde behandling.
  • Guidning til at finde rundt i og evt. hjælp til kommunens tilbud.

Kontakt til Socialsygeplejen:

Lene Munk Kondrup, tlf. 3050 9892 / mail: lmko@aabenraa.dk

Kira Samsted Boisen, tlf. 2139 6061 / mail: ksam@aabenraa.dk